Ads header

Ads

Thursday 7 May 2015

Lijek star 2 hiljade godina pronađen na glinenim pločicama produžava život i spriječava tumo



Stari lijek iz Tibeta liječi poremećaje u prehrani, spriječava infarkt srca i mozga, spriječava nastanak tumora, popravlja vid, ali i pomlađuje i garantira dugi život.
Narodni lijek star više od 2 tisuće godina, napisan na glinenim pločicama i pronađen u Tibetu, navodno liječi poremećaje u prehrani, spriječava infarkt srca i mozga, nastanak tumora, popravlja vid, ali i pomlađuje i garantira dugi život.
Recept čiju osnovu čini bijeli luk i limun uzima se na prazan želudac, svakog jutra.
Priprema recepta: 300 grama bijelog luka i 1 kilogram limuna s korom, sitno samljeti. Prokuhati 1,5 litru vode, a potom smanjiti vatru i dodati samljeveni bijeli luk i limun. Poklopiti posudu u kojoj se sastojci kuhaju. Na laganoj vatri smjesu prokuhati 14 – 15 minuta, ni minutu duže. Nakon što se smjesa ohladi staviti je u staklenu posudu.
Lijek se konzumira svako jutro – 0.5 dcl, 25 dana. Nakon prve kure lijekom napraviti pauzu 10 dana, a potom ponoviti postupak. Napomena: Strogo se pridržavati dnevne doze lijeka i pauze od 10 dana između dvije kure. Nakon izliječenja ne treba uzimati lijek već samo ako dođe do pogoršanja zdravstvenog stanja. Zdravim osobama preporuča se primjena jedne do dvije kure godišnje i to dva puta po 25 dana u razmaku od 6 meseci.
Tibetanski čaj za dugi život: Ovaj tibetantski čaj koristi se kao zaštita od stresa i produžava životni vijek. 2 litre vode potrebno je prokuhati 5 minuta, zatim ohladiti. Kada se ohladi, dodati 5 grama naribanog đumbira, 2 velike žlice soka od limuna, 2 velike žlice meda, 1 prstohvat ljute papričice i 1 prstohvat anisa. Najbolje ga je piti tijekom cijelog dana, na gutljaje.
Share this Video :

0 comments:

Post a Comment

ads