Ads header

Ads

Thursday, 14 May 2015

Domaća mast protiv bolnih zglobova, pomaže već nakon prvog nanošenja!
Super recept za pripremu masti kojom ćete liječiti bolne zglobove. Ne ograničavajte se samo na jedan tretman, nego ga ponovite 4-5 dana zaredom.

Efekt ćete osjetiti već nakon prvog nanošenja, ali ponavljajte tretman po potrebi.
Ova ljekovita mast priprema se od jednostavnih sastojaka, koje možete pronaći u gotovo svakoj kuhinji. Recept je veoma djelotvoran i pomaže već nakon prvog nanošenja. Kako se pravi ova ljekovita mast za bolne zglobove?
Svima nama su poznati bolni osjećaji u zglobovima. Obično bol osjećamo u koljenima, ramenima i laktovima. Osjećamo se slomljeno, a nakon četrdesete vjerujemo da je to propratna pojava starenja. No što kada se bolovi počnu javljati već u 25-oj ili 30-oj godini života?
Naravno, razloga može biti više poput traume, preopterećenja, lomova, artritisa, reume, no nećemo ići u tom smjeru nego ćemo vam predstaviti recept za izradu masti koja će vam uspješno otkloniti bolove.
Priprema ljekovite masti ide kako je opisano: Pripremite med, senf (najbolje je ljuti), sol i sodu bikarbonu. Od svega uzmite po 1 žlicu. Sve dobro promiješajte dok se smjesa ne sjedini. Stavite u praznu kutiju od kreme ili u neku drugu ambalažu. Dobili ste mast koja će ukloniti bolove.
Primjena masti: Bolno mjesto dobro namazati ovom mašću i napraviti oblog, odnosno staviti najlonsku vrećicu i zavezati toplim, najbolje vunenim šalom. Tako držati nekih 2 sata. Proceduru je najbolje raditi prije spavanja, da bi nakon uklanjanja obloga bolni zglob ostao u mirnom stanju. Ujutro isprati.
Share this Video :

0 comments:

Post a Comment

ads