Ads header

Ads

Thursday, 14 May 2015

BOLJE I OD HEMIJSKOG PILINGA:Odličan losion za problematitičnu kožu i čaj protiv starenja kože!Sameljite svježe lišće peršuna. Jednu kašiku mljevenog lišća prelijte čašom ključale vode i ostavite da odstoji poklopljeno 30 minuta. Zatim dodajte pola ćaše bijelog vina i ostavite da odstoji još 20 minuta. Dobićete odličan osvježavajući losion – tonik za lice. Lezite i utrljajte u lice ovaj losion. Neka djeluje bar desetak minuta. Zatim ga sperite mlakom vodom.Neiskorišćeni losion možete držati nekoliko dana u zatvorenoj flaši u frižideru.

-Peršun je jedinstvena biljka! Stavljajte ovaj losion na lice, a dok djeluje na vašu kožu opustite se i mislite na nešto lijepo. Kad ustanete i sperete ostatke losina sa lica, osjećećete se mnogo ljepše. A TAKO ĆETE I IZGLEDATI!
ČAJ PROTIV STARENJA KOŽE
Ovaj recept je namenjen svima, koji žele da im koža što duže ostane mlada li lijepa. Pijte ga redovno, jer održava kožu svježom i mekom i znatno usporava njeno starenje.
Sipajte u teglu jednu ravnu kašiku mljevenog cimeta. Prelijte cimet sa 3 čaše ključale vode i ostavite poklopljeno dok se čaj ne ohladi.U ohladjeni čaj dodajte četiri kašike prirodnog meda. Pijte po četvrtinu čaše ovog čaja, 3-4 puta dnevno.
Share this Video :

0 comments:

Post a Comment

ads