Ads header

Ads

Thursday, 30 April 2015

LIMUN U MINERALNOJ VODI: NAJMOĆNIJI NAPITAK KOJI TOPI I NAJVEĆE TRBUHEKako bi se tvrdoglavih masnih jastučića barem djelomično riješili, a tijelu priuštili detoksikaciju vrijeme je idealno za kuru s popularnom Sassy vodom.
Prošlogodišnji svjetski bestseller ‘Prehrana za vitak struk’ naišla je na brojne poklonice širom svijeta koje su same posvjedočile o velikom učinku sadržaja knjige na njihovo zdravlje i izgled. Autorice, nutricionistica Cynthia Sass i urednica časopisa o zdravlju Liz Vaccariello, odgovoran su duet za revolucionarnu prehranu čija je okosnica voda. Naime nije riječ o običnoj vodi nego napitku čiji su sastojci najjače topilice suvišnih kilograma, tačnije masnih jastučića. Osim toga čarobna voda odgovorna je za revitalizaciju cjelokupnog organizam jer jača kardiovaskularni sustav, a tijelo oslobađa svih nakupljenih toksina.
Sastojci:
– 2 litre vode – 1 kašika naribanog korjena đumbira – 1 tanko narezan krastavac bez kore – 1 limun – 12 listića mente
Priprema:
Limun operite i narežite na kolutiće te svaki blago zarežite po kori, krastavac ogulite i narežite na ploške te dodajte zajedno s limunom u vodu. Đumbir ogulite i naribajte te zajedno s listićima mente dodajte u pripremljenu vodu. Pripravak ostavite preko noći u hladnjaku, sutradan započnite s konzumiranjem na način da se pridržavate ovog plana prehrane:
Doručak – čaša Sassy vode i lagani doručak popu žitarica, nemasnog mlijeka, sjemenki suncokreta ili voća poput ananasa
Ručak – čaša Sassy vode, riba po mogućnosti pripremljena na pari ili kuhana u vodi i salata s povrćem
Večera – čaša Sassy vode, riba, kuhani krumpir i zelene mahune
Kao međuobroke smijete jesti jogurt, bobičasto voće, povrće i svježe voćne sokove, ne kupljene. Ovakvog režima prehrane za vidljive promjene na tijelu potrebno je održavati minimalno četiri dana.
Share this Video :

0 comments:

Post a Comment

ads