Ads header

Ads

Wednesday, 15 April 2015

JESTE LI ZNALI: Ovom prehranom do većih grudi!Na tisuće žena na cijelom svijetu željele bi imati veće grudi, a da bi to uspjele potrebna je samo jedna stvar – estrogen. Potrebno je unijeti veće količine estrogena u tijelo, hormona koji je odgovoran za onu seksi zakrivljenost i obline, a time znači i veće grudi.
Rješenje je jednostavno – na prirodan način unesete više estrogena u svoje tijelo, kojeg ćete pronaći u ljekovitim biljkama.
Taj hormon prisutan je u bilju pod nazivom fitoestrogen (u doslovnom prijevodu “biljni estrogen”). Sojini proizvodi i tofu (sojin sir) sadrže mnogo fitoestrogena i bogati su izoflavonoidima.
Koliko vam je potrebno esterogena?
Idealna dnevna količina ovih namirnica bi bila 100 do 200 mg na dan, što se nalazi u 350 g sojinog mlijeka ili 75 g sojinog sira. Prehrana zasnovana na soji koja sadrži fitoestrogene ujedno omogućava i lakše podnošenje problema u menopauzi i smanjuje navale vrućine. Ostale namirnice bogate fito estrogenima su indijski oraščić, kikiriki, zobene pahuljice, kukuruz, pšenica, sjemenke lana, jabuke i bademi.
Share this Video :

0 comments:

Post a Comment

ads