Ads header

Ads

Sunday, 14 June 2015

Doktori nisu uspjeli, ali sam sama izliječila reumuOvo je recept čitateljice iz Cazina koja tvrdi da je sama izliječila reumu, koju doktori nisu uspjeli da izliječe.


Da je nekada priroda ipak bolje rješenje svjedoče mnogi ljudi, a nama je posebno drago kada prenesemo vijest iz našeg susjedstva. Ovo je jedna taka, sretna vijest o uspješnom izlječenju uz pomoć prirodnih lijekova.

Naime, jedna čitateljica iz Cazina, kako prenosi Aura.ba pohvalila se da je sama sebi pomogla alternativnom medicinom, naglasivši da joj službena medicina nije pomogla u rješavanju njezinih tegoba.

Evo njezinih riječi na tu temu

'Natečene krajnike ćete izliječiti sa medom od kestena namazanog na krpu i posuto sitnim biberom, zamotati vrat. Preko noći će se krajnici naglo povući ako je med pravi. Reumu u rukama sam lično sebi izliječila poslije neuspjeha doktora, trnjenje ruku i jake bolove većinom noću. Evo recepture: 2 kg meda pravoga livadskog, 1 litra kišnice ili destilizirane vode i 250 grama suhe djeteline lucerke.
Kuhati sat vremena na tihoj vatri a kad prokuha ocijediti, pomiješati sa medom i trošiti 2 velike žlice poslije jela 3 puta dnevno.
Poslije toga 10 godina nema trnjenja ruku, nema noćnih neizdrživih bolova i buđenja, nema ispadanja stvari iz ruku…' svjedoči ona.

Share this Video :

0 comments:

Post a Comment

ads