Ads header

Ads

Tuesday 20 August 2013

vikend dijeta

Vikend dijeta


je namenjena svima vama koji imate samo nekoliko kg viska i hteli biste da ih se u kratkom vremenskom periodu oslobodite.
Kao sto se da pretpostaviti vikend dijeta traje samo 2 dana ,zapocinjemo je u subotu prepodne a zavrsavamo u nedelju navece.
Izuzetno je vazno da ste potpuno zdravi,jer je dijeta dosta stresna i nkikako nije preporucljiva osobama sa zdravstvenim problemima a narocito hronicnim bolesnicima.
Ono sto nikako ne smete da radite je da produzavate dijetu i na dane posle vikenda..
Ukoliko se pridrzavate dijet plana skinucete od 2 do 3 kg. Upravo na prolece je vikend dijetanarocito aktuelna jer pocinjemo da nosimo laganiju odecu i svima mozemo da se pohvalimo sa nasom linijom :)
Vikend dijeta plan
Subota:
dorucak: niskomasni tj niskokaloricni jogurt uz aktuelno sezonsko voce
rucak:obarena riba zacinjena sa maslinovim uljem ,sokom od limuna uz zelenu salatu takodje tako zacinjenu,integralni dvopek 
vecera:bareno povrce(npr.tikvice) uz niskokaloricni jogurt
Nedelja:
dorucak:nezasladjeni caj od nane(1solja),integralni dvopek uz manje parce praske sunke
rucak:obarena boranija zacinjena sa lukom i limunovim sokom
uzina:sezonsko voce(sem banana) 250 g
vecera:nezasladjen caj,dvopek i zelena salata sa limunom

Vikend dijeta je odlicna za detoksikaciju organizma i ukoliko se pridrzavate uputstva donosi dobar rezultat.Procitajte takodje i tekst : limun dijeta
NAPOMENA:vikend dijeta nije dugorocno resenje za gubitak tezine,vracanje starim navikama i unos vece kolicine nezdrave industrijske hrane ,brzo ce vam vratiti kilograme.

Vikend dijeta


Share this Video :

0 comments:

Post a Comment

ads