Ads header

Ads

Monday 13 April 2015

Rak se može izliječiti za manje od tri minute?



Ovu zapanjujuću teoriju već godinama iznosi poznati američki autor Gregg Braden, poznat po teorijama o liječenju raka.

Naime, on tvrdi da emocije utječu na naš DNK i da kolektivna snaga misli, kao što su molitva ili sugestija, može izliječiti od bilo kakve fizičke bolesti.
Stanice raka – Rak nestaje djelovanjem namjere i sviješću postojanja sprege između naših misli i manifestacija u fizičkom svijetu, a koristi se polje koje sve povezuje. Ovo eterično polje o kojem priča znanstveno je dokazano i predstavljeno u vodećem stručnom časopisu “Nature” 1996 godine, br. 332.
Kontrola nad mislima i emocijama – Naše misli i emocije stvaraju elektromagnetsko polje. Valovi ovoga elektromagnetskog polja dosežu jedan metar od našega tijela. Još je davno i Nikola Tesla govorio da će ljudi jednoga dana snagom svojih misli proizvoditi električnu struju, znači naše misli su izuzetno snažna energija. No, fokusirane, snažne misli, a ne razbacane na sve ono što vidimo ili osjećamo. Zajedničke misli mogu stvoriti izuzetno jako elektromagnetno polje i djelovati na okolinu.
Kada se razvije ova tehnika, ona više nije fikcija nego predstavlja tehnologiju na kojoj se bazira liječenje. To je dokazao šokantan video snimak iz bolnice u Kini gdje se pokazuje izlječenje raka u manje od tri minute veličine 3×2.5 cm, prateći cijeli proces ultrazvukom na ekranu. Da bi mogli proizvesti jako elektromagnetsko zračenje morate naučiti uspostaviti kontrolu nad svojim mislima i emocijama i jačati ih vježbom.
Emocije mijenjaju DNK – Naše emocije i osjećaji predstavljaju ogledala. Sve što proizvodimo unutar samih sebe zračimo u okolinu i prostor i dobivamo upravo ono što se nalazi u nama. Ako na primjer Kažemo ‘jednoga dana ću ozdraviti ili jednoga dana ću biti sretan, jednoga dana ću dobiti dobar posao itd…’ ogledalo nam odgovara da to neće biti nikada ili jako daleko u budućnosti. Ako nasuprot toga govorimo i osjećamo da se mijenjamo sada ovoga trena, kao da se to već dogodilo, tada se u nama događa promjena i naš DNK se mijenja i mi se mijenjamo.
Znanost je godinama tvrdila da naša vjera i osjećaji nemaju utjecaja na naše bolesti i naš život, no psihoonkologija tvrdi suprotno. Upravo naši osjećaji, misli, emocije i vjera upravljaju sa svim što se događa u nama samima i našem životu.
Emocije mijenjaju DNK, zapamtite to! Molimo da članak podijelite s prijateljima.
Share this Video :

0 comments:

Post a Comment

ads