Ads header

Ads

Friday 18 July 2014

Kamen u žuči, proveren recept za prirodno uklanjanje


U ovom korisnom tekstu vam prenosimo kako da rastvorite kamen i pesak u žuči prironim putem po receptu čuvene travarke Marije Treben. Zanimljiv je podatak da od kamena u žuči više boluju žene nego muškarci. Najčešći simptomi su: gorka sadržina pri podrigivanju i povraćanju, žestoki bolni grčevi koji se ispod desnog rebarnog luka šire do srca i jaka mučnina. Pošto na raspolaganju imamo toliko lekova iz Božje apoteke, operacija nije uvek neophodna.
Sve što vam je potrebno za uspešno otklanjanje kamena u žuči je rotkva! Terapija sokom od rotkve, koja traje šest nedelja je pomogla u gotovo svim slučajevima osim kada je u pitanju nerastvorljiv kamen koji se retko javlja.

Rotkva se iscedi u sokovniku koji se koristi u domaćinstvu. Terapija počinje sa 100 g ujutro, natašte, i postepeno se u roku od tri nedelje količina povećava na 400 g, da bi se, opet u roku od tri nedelje, vratilo na količinu od 100 g. Sok od rotkve se ne sme piti ako bolesnik pati od upale želuca i creva!
rotkvaKoliko brzo sok od rotkve može da rastvori kamen u žuči, pokazaće priča koja sledi. Supruzi jednog bivšeg carsko-kraljevskog generala grada Trijenta operativnim putem su uklonili više kamenaca iz žuči. Bilo je i manjih i većih, i ona ih je svakome rado pokazivala, da bi ih na kraju ugradila u dršku noža. Jednoga dana, upravo kada je ljuštila rotkvu, dobila je posetu. Nož je odložila u činiju sa rotkvom i posvetila se svom gostu. Kako je bila iznenađena kada je kasnije uhvatila dršku noža! Kamenci su netragom nestali iz nje – bili su rastvoreni u vlažnoj masi rotkve.
Takođe, dobra mešavina lekovitih biljaka od po 20 g bedrinca, dobričice, hmelja, petrovca, nane i pelena takođe leči kolike i kamen u žuči. Na litar hladnog vina od jabuke ili mošta od jabuke stave se tri velike kašike biljaka i sve se zagreva do ključanja, a onda se skloni sa vatre i ostavi tri minuta da odstoji. Tokom dana svakoga sata uzeti po jednu veliku kašiku, otprilike osam do devet puta ukupno. Pošto tečnost treba piti toplu, čuvati je u termos-boci.
Izvor: Marija Treben, „Zdravlje iz Bozje apoteke“
Share this Video :

0 comments:

Post a Comment

ads