Ads header

Ads

Sunday, 24 May 2015

Dijeta za skidanje sala sa BOKOVA:I do 20 cm manje za dvije nedjelje
Većina žena ima problema sa masnim naslagama u ovom predjelu tijela, ali stručnjaci su razvili poseban vid ishrane i dijete koji ciljano skida kilograme sa neželjenih dijelova tijela!
Veliki broj žena ima masne naslage na ovim predelima tijela, uglavnom zbog lošije genetske predispozicije, a dodatni faktori kao što su nedostatak fizičke aktivnosti, loša ishrana, posao koji zahtjeva višečasovno sjedenje za stolicom, dehidratacija organizma i zadržavanje viška vode samo dodatno težavaju gubitak kilograma.
Prije doručka: čaša tople vode s limunovim sokom OBAVEZNO
PRIMJER
DORUČAK: 6 suhih šijiva
UŽINA: 1 jabuka
RUČAK: 1 kuhano jaje i 1 viršla
UŽINA: 1 kuhano jaje i 1 viršla
VEČERA: 1 čaša jogurta
Dakle, kada izaberete jednu namirnicu da jedete,jedete je i za ručak i za večeru (kao što je u primjeru kuhanog jajeta i viršle), dok doručak, užina i večera ostaju iste tokom cijele dijete..
U prve tri nedjelje je najbolje da izbjegavate sve proizvode koje u sebi sadrže šećere, zasićene masti, gazirane sokove i slatkiše. Dozvoljene namirnice za konzumaciju su: jaja, “posno” meso (piletina i ćuretina i juneće meso), riba, karfiol, brokoli, kelj, blitva, prirodni sokovi (bez šećera), od ulja su dozvoljena: ulje od groždanih sjemenki ili sjemenki lana.
Iako djeluje kao rigorozna dijeta, nije puno da se pridržavate ove ishrane samo 3 nedelje. Istraživanja su pokazala da su osobe koje su držale ovu dijetu smanjile bokove i do 20 centimetara!
U drugoj fazi mršavljenja su i dalje zabranjeni šećeri, alkoholna pića , i masna ishrana. Izbjegavajte i preveliku količinu ugljenih hidrata, jer oni i van dijete nisu mnogo zdravi. Ako se odlučite, pređite na bezglutenske proizvode.
Veoma je važno da zapamtite da TOKOM jela NIKAKO ne smijete da pijete vodu, jer će razblažiti želudačne sokove i usporiti varenje! Mršavljenje će se u ovoj fazi usporiti u odnosu na prve tri nedelje, ali ćete i dalje nastaviti da gubite kilograme.
Naravno, kao i u svakoj dijeti, poželjno je da se bavite nekom vrstu fizičke aktivnosti.
Share this Video :

0 comments:

Post a Comment

ads