Ads header

Ads

Monday, 9 March 2015

Stari njemački lijek

Ovaj prirodni lijek sprječava pojavu slobodnih radikala u organizmu koji izazivaju najteže bolesti i niz drugih stanja povezanih sa bolestima srca i krvotoka.

Lijek je dobar za liječenje i prevenciju zakrečenja arterija. Također, dobar je za reguliranje povišenih masnoća u krvi, sprječavanje općeg umora organizma, sprječavanje i liječenje infekcija i prehlada, intenzivno jačanje imunog sistema, čišćenje jetre i poboljšanje jetrenih enzima. 
Potrebni sastojci za pripremu ovog prirodnog lijeka su:
4 cijele veće glavice bijelog luka
4 kompletna limuna sa korom
manji korijen đumbira (cca 3-4cm) ili dvije jušne žličice
2 litre čiste vode
Limun dobro operite pa ga isijecite na komadiće. Ukoliko se radi o limunu koji nije organski odnosno ukoliko je prskan onda ga tretirajte otopinom octa i vode. Ogulite bijeli luk i skupa sa limunom i đumbirom ubacite u blender.
Od toga, pomoću blendera napravite jednoličnu masu. Tako izmiksanu smjesu dodajte u metalnu posudu , uspite dvije litre vode i zagrijte sve skupa uz miješanje do točke ključanja. Odmah prije nego smjesa proključa isključite vatru i pustite da se sve dobro ohladi. Procijedite kroz srednje gustu cjediljku i napunite u staklene boce.
Ovaj ljekoviti napitak se pije svaki dan po jedna čaša od 2 dcl najmanje 2 sata prije jela, odnosno na potpuno prazan želudac. Napitak čuvajte u frižideru.
Kura liječenja traje 3 tjedna uz svakodnevno konzumiranje jedne čaše nakon čega trebate napraviti pauzu od jednog tjedna, nakon čega možete opet nastaviti sa konzumiranjem u istom ciklusu. Ukoliko vam ukus ne odgovara možete dodati meda po ukusu. Nakon 3 tjedna korištenja trebali biste osjetiti značajnu regeneraciju tijela od korištenja napitka.
Napitak je osim već navedenih blagodati posebno koristan u sprječavanju kalcifikacije u tijelu koja izaziva kamenčiće u organima i začepljenje krvnih sudova.
Kombinacija limuna, vode i kuhanja neutralizirati će miris bijelog luka. Prije svakog konzumiranja protresite bocu sa ovim domaćim lijekom kako bi se talog limuna i bijelog luka na dnu pomiješao sa sokom. Iz iskustva vam možemo reći da je napitak odličan i za starije osobe te da im vraća energiju i snagu tako ih podmlađujući jer nakon nekoliko tjedana poboljšava njihovu cirkulaciju.
Share this Video :

0 comments:

Post a Comment

ads