Ads header

Ads

Monday 16 March 2015

sassy voda recept | iskustva | dijeta


sassy voda recept za skidanje masnih naslaga

Sassy voda uspešno topi masne naslage i odlična je za skidanje sala sa stomaka.Njen tvorac je nutricionistkinja Cynthia Sass  ,koja je autor knjige Flat Belly Diet-dijeta za ravan stomak i u njenu čast časopis Prevention  je objavio čuveni recept i dao mu naziv „Sassy voda“ 

SASI VODA ZA MRSAVLJENJE

Pored toga što se pokazala odlično za mršavljenje,voda sasi će vam očistiti organizam od toksina i eliminisaće  neugodne tegobe kao što je nadutost stomaka,omogućiće bolju probavu i rešiće vas zatvora i tvrde stolice.

SASSY VODA RECEPT

za pripremu ovog čarobnog napitka potrebno je :
  • 1,5 do 2 litra prokuvane hladne vode ili filtrirane.
  • 1 sitno izrendan koren od djumbira
  • 1 krastavac srednje veličine kojeg trebate oguliti i iseći na kolutove
  • limun iseckan na kriške – izbacite semenke i malo zasecite svaku krišku,nemojte ga sami cediti
  • 5 do 7 listova sveže nane ili jedna kašičica sušene -nju ćete pronaći u gotovo svakoj apoteci.
Smesu zatim dobro promešajte i stavite u staklenu ili plastičnu flašu.Sassy voda mora da odstoji najmanje 8 do 10 sati u frižideru pre konzumacije.Na ovaj način svaki sastojak će pustiti svoju aromu i dobićete fin i ukusan napitak.

SASSY DIJETA

Sad kad znamo kako se pravi Sassy voda i kako deluje možemo sprovesti i dijetu za mršavljenje.Osnovna preporuka je da se Sasi voda pije uzastopno četiri dana  da bi se izvršila kompletna detoksikacija organizma . Paralelno sa eliminacijom toksina ,8 čaša vode dnevno će vam značajno ubrzati metabolizam i uz jelovnik bogat povrćem i voćem doneti rezultate i u skidanju masnih naslaga.Verujemo da će vam se ovaj ukusni i lekoviti napitak sviđati i nakon 4 dana.Sassy dijeta se sprovodi sa 5 pravilno raspoređenih obroka dnevno uz već pomenutih 8 čaša vode pri čemu nema gladovanja i ne osećate malaksalost,iznurenost i umor.
sassy voda recept

SASSY VODA ISKUSTVA

Kako Sasi voda sadrži 0 kalorija ,konzumiranje 8 čaša dnevno će pomoći sagorevanje masti i postići rezultate već nakon 4 dana.Naša iskustva su da je Sassy voda jedan ukusan i zdrav napitak kod koga ne morate začepiti nos da biste ga progutali,kakav je čest slučaj kod raznih „bućkuriša“ koji navodno tope salo sa stomaka i sl.. Napitak će vas razbuditi,osvežiti i svakako prijati. Uz redovnu fizičku aktivnost,lagano vežbanje ,šetnju u prirodi,jelovnik koji sadrži biljna vlakna rezultati su garantovani.Autorka čak navodi da će za vam za 4 dana Sassy voda  skinuti 3 kg i smaniti obim struka za 10 cm,mi se naravno ograđujemo od toga jer nemamo svi isti metabolizam.Ukoliko ste pripremali ili tek planirate da pravite napitak,svakako će dobro doći i vaš komentar,pišite slobodno da bi mogli podeliti vaša iskustva !
Tekstovi sa sličnom i srodnom tematikom:limun dijeta za mršavljenje,citrus dijeta,ishrana protiv holesterola,mediteranska dijeta,omega 3 masne kiseline,brokoli kao lek, voćna dijeta 5 dana,brazilska dijeta ,mesečeva dijeta i dr..
Share this Video :

0 comments:

Post a Comment

ads