Ads header

Ads

Tuesday 20 May 2014

Kako očistiti crijeva od sluzi, toksina i fekalnih naslaga za 3 nedjelje


Poznato je da je za oslobađanja od mnogih bolesti dovoljno očistiti crijeva od sluzi, fekalnih naslaga i drugih parazita. Za 70 godina života kroz naša crijeva prođe 100 tona hrane i 40 hiljada litara tečnosti, što dovodi do zaključka da se u stomaku nataloži 15 kilograma fekalnih naslaga, toksičnog otpada. Oni truju našu krv i nanose našem organizmu nepopravljivu štetu.

Činjenici da su crijeva zaprljana svijedoče česti zatvori (opstipacija), poremećen metabolizam, dijabetis, prekomerna ili nedovoljna težina, bolesti bubrega i jetre, bolesti sluha i vida, loše stanje kože, kose i noktiju, kao i druge bolesti, počevši od artritisa do raka.
Uz pomoć klistira može se očistiti samo manjii deo debelog creva – 40-50 cantimetera, a tretman ispiranja crijeva uz pomoć specijalne aparature je skup, dugotrajan i nije bezazlen za crijevnu mikrofloru.

Konzumiranje 1-3 kašike brašna od lanenog sjemena u stanju je da u roku od 3 nedelje potpuno očistiti debela i tanka crijeva od dugogodišnje sluzi, fekalnih naslaga, parazita, uz potpuno očuvanje crijevne mikroflore. Ova metoda omogućava brzu normalizaciju težine i sagorevanje masnih naslaga. Ima pozitivni uticaj na regulaciju lipidnog metabolizma. Brašno od lanenog sjemena je u stanju da apsorbuje i eliminiše toksine u organizmu, smanjuje nivo holesterola u krvi.

Indikacije za upotrebu:
  • zapaljenske procese sluzokože gornjeg respiratornog trakta, gastrointestinalnog trakta
  • gastritis, kolitis, čir na želucu i dvanaestopalačnom crijevu
  • bolesti urinarnog trakta, cistitis, pijelonefritis
  • prekomerna težina tela, narušenost lipidnog metabolizma.

Recept:

3 nedjelje umijesto doručka konzumirajte ovu smijesu:



1 nedjelja. 1 kašika lanenog brašna pomiješanog sa 100 ml kefira.

2 nedjelja. 2 kašike lanenog brašna pomiješanog sa 100 ml kefira

3 nedjelja. 3 kašike lanenog brašna pomiješanog sa 150 ml kefira.

Ako je kupovina lanenog brašna problematična, kupite laneno sijeme  i sitno ga sameljite. Nemojte praviti zalihe na više dana, sijeme može da užegne. Najbolje- svako jutro nova porcija.

Ovakvu smijesu konzumirajte umijesto doručka. Obavezno pijte vodu, najmanje 2 litre dnevno. Odlični rezultati postižu se uz konzumiranje medene vode.

Ćišćenje crijeva na ovoj način sprovodi se jednom godišnje.
Share this Video :

0 comments:

Post a Comment

ads