Ads header

Ads

Monday 5 August 2013

Za 7 dana, 15 kilograma manje uz dijetu sa lubenicom

Ljeto je odavno stiglo, a vi ste i dalje nespremni. Zimska kilaža i dalje je aktuelna, prijatelji upiru prstom u vaš struk i zadirkuju vas, a vi već imate uplaćen aranžman i želite da se pokažete na plaži u najboljem svjetlu. Ne očajavajte, nije kasno! Uz "lubenica dijetu", ekspresno brzo kilogrami će nestati! 

Od kako je ova tajnovita dijeta zaživela, postala je pravi hit na internetu, i sve više ljudi odlučuje se za nju kada želi da se vrati u formu. Zašto ne biste i vi?! 

Pročitajte, smršajte, proširite dalje! 

LUBENICA DIJETA: 

1. Ponedeljak 

Doručak: Poželite ukućanima dobro jutro, obavijestite ih da ste od danas na fantastičnoj “lubenica dijeti” i pustite ih nek vam zavide. 
Ručak: Prošetajte do pijace na drugom kraju grada, kupite dve najveće lubenice koje nađete, uzmite ih pod mišku i pješke se vratite kući. 
Večera: Popijte čašu mlake vode. 

2. Utorak 

Doručak: Aspirin, ako je upala mišića nepodnošljiva, onda dva. 
Ručak: Izvedite vaše lubenice u šetnju! Odvedite ih na Kalemegdan i pokažite im znamenitosti, do Kališa idite pješke i nosite ih pod miškom. 
Večera: Manja šolja nezaslađenog čaja od žalfije. Eventualno povratite. 

3. Sreda 

Doručak: Uzmite lubenicu u ruke, ispružite je ispred sebe, uradite 20 čučnjeva. 
Ručak: Kotrljajte lubenice uzbrdo od Autokomande, pored “Marakane” do KBC “Dragiša Mišović”, jurite natrag za njima, ručajte 2-3 puta. 
Večera: Osmehnite se sebi u ogledalo. Pozitivan stav je najbolja večera! 

4. Četvrtak 

Doručak: Lezite na pod, ruke iza glave, lubenica u ruke. Uradite 5 serija po 20 trbušnjaka. 
Ručak: Odvedite vaše lubenice da vide toranj na Avali. Nosite ih pod miškom dok se penjete na vrh. 
Večera: Kolut paradajza i sveža zelena maslina. Čaša vode i osmeh! 

5. Petak 

Doručak: Stanite na vagu, do sada bi trebalo da ste izgubili oko 9 kilograma. Podijelite sa ukućanima radosne vesti, ali ne i njihov doručak. 
Ručak: Njam, njam! Yummy, yummy! Ručak od srede vam je baš prijao zar ne? Sa setom ga se prisećate… Častite sebe i ponovite ovo gastronomsko iskustvo! 
Večera: Razmišljajte o hrani dobrih 15ak minuta. 

6. Subota 

Doručak: Uhvatite lubenicu nogama, uradite tri serije po deset zgibova. Ako ste i dalje baš gladni, uradite i jednu dodatnu, pa nek ide život! 
Ručak: Isjecite prvu lubenicu, pojedite tri košpice. Ostatak odnesite i bacite u djubre, trčećim korakom, na drugi kraj grada. 
Večera: Maštajte o tome da ste zgodni i vitki. Plaža, trbušnjaci bakarne boje, more. 

7. Nedelja 

Doručak: Pokažite svoju novu liniju ukućanima, natrljajte im na nos to što nisu verovali u vas. 
Ručak: Načnite i drugu lubenicu, častite se i pojedite parče iz sredine. Ostatak odnesite i bacite u djubre, hodajte na rukama, na drugi kraj grada. 
Večera: Bitno je da se večera ne preskače, pa zato – tri badema i list zelene salate. Slobodno po želji začinite vodom. 

Ako ste se pridržavali svih savjeta i niste lagali sebe (jeli čvarke, sladoled, pili pivo i leškarili), trebalo bi da ste istopili nevjerovatnih 15 kilograma čiste masti! Budite srećni i ponosni, okačite novi status na Fejs i spremite se za gomilu lajkova! A kad stignete na plažu, i nevaljalih pogleda
Share this Video :

0 comments:

Post a Comment

ads