Ads header

Ads

Thursday 26 February 2015

30 GODINA USPJEŠNO LIJEČI DIJABETIČARE ŠIROM SVIJETA PRIRODNIM RECEPTOM!



Konjički travar Mirsad Krnjić iz sela Brđani kaže da kod njega ne prestaju dolaziti oboljeli od dijabetesa tipa II, dijabetičari na inzulinu, potencijalni “šećeraši”…
Vrlo svjestan onoga čime se bavi, kaže da nikada ne preporučuje da se odbaci liječnička terapija. Tek ukoliko dijabetičar primjeti da mu njegov sirup “godi”, inzulin ili tablete može postupno smanjivati. Najbolje je to učiniti uz konsultaciju s liječnikom.
Prirodni sirup protiv dijabetesa, ili prirodni inzulin, kako Mirsad zove čudotvorni preparat, koji je izrađen od nekoliko vrsta ljekovitih biljaka, pronašao je pre skoro 30 godina njegov otac Osman. Strastveni zaljubljenik u prirodu i narodnu medicinu, tražio je način kako da pomogne prijateljima koji boluju od dijabetesa. Nije imao ambicije, nije ni razmišljao o tome da će u netaknutoj prirodi planine Bjelašnice “potrefiti” biljke koje će do danas izliječiti na stotine dijabetičara.
Ovaj čudotvorni sirup, koji se uzima tri puta tokom dana, po jedan fildžan (mala šoljica) pre jela, Krnjići su ispočetka dijelili besplatno. Kasnije, kada su ljudi počeli da prostižu sa svih stran, i kada su Krnjići morali svakodnevno da rade kako bi napravili dovoljne količine, sirup su počeli da naplaćuju, ali tek toliko da bi pokrili troškove i vrijeme.
Prirodni inzulin Krnjići proizvode po recepturi koju su spoznali pre tri desetljeća. I tehnologija je ostala ista. Razlika je jedino u tome što je sirup posljednjih godina slat na analize u nekoliko referentnih laboratorija za ispitivanje njegove sigurnosti.
„Slali smo ga na kontrole u referentne laboratorije u zemlji. Nosili su ga i na ispitivanje u druge zemlje. Nalazi kažu da je sirup siguran za ljudsku upotrebu. Mogu ga korisiti i djeca i stari ljudi.
Čudotvorni sirup protiv dijabetesa iz ovog malog hercegovačkog sela, do danas je, tvrdi Mirsad, dospio u skoro sve kraje svijeta.
Proces liječenja trebao bi da traje oko 40 dana poslje čega bi trebalo da dođe do izlječenja.
„Prvo se uzima pola terapije, koja traje 20 dana. Već u tom razdoblju oboljeli mora osjetiti veliko poboljašanje“, rekao je Mirsad.
Vojin Đukić iz Stanara kod Doboja otkako ujutro jede dva lista čuvarkuće, a tokom dana pije sirup konjičkih travara, dijabetes se kod njega normalizirao.
Na trpezu sam vratio sva ona jela koja sam volio prije otkrivanja dijabetesa. I zaista se osjećam pobjednički kad god pojedem komad torte. I nemam nikakvih problema. Moj dijabetes ne prelazi šest jedinica. Očito da je Krnjićev sok uveo reda u mome organizmu.
Iako je redovito uzimao tablete, dijabetes nije mogao uvijek da održati pod kontrolom.
Kadira Nuhanović iz Lukavca od dijabetesa je bolovala od 2003. godine. „Kada sam počela koristiti Osmanovu terapiju, moj dijabetes se za kratko vrijeme stabilizirao“, rekla je Kadira.
Ima još mnogo pozitivnih primjera kojima je ovaj sirup uspio pomoći.
Za vas smo uspjeli pronaći i kontakt telefon ukoliko želite da pokušate s ovim liječenjem..
Sretno!
Share this Video :

0 comments:

Post a Comment

ads