Ads header

Ads

Monday 6 April 2015

Savjeti za poboljšanje vida



Donosimo vam metodu kako možete popraviti svoj vid (bez obzira na godine i dioptriju) te odbaciti naočale i/ili leće i to potpuno prirodnim putem.
Da, dobro ste čuli. Prvi put u Hrvatskoj je objavljen program koji objašnjava zašto naočale kvare vid (umjesto da ga popravljaju) i kako je vid moguće poboljšati i dovesti do savršenstva potpuno prirodnim metodama.
Najčešći problemi sa vidom u Hrvata su staračka dalekovidnost do koje dolazi s godinama (stariji od 40 godina), te kratkovidnost do koje dolazi zbog pretjeranog gledanja u blizinu (računalo, knjige, mobiteli). S vremenom očni mišići oslabe i više nisu u stanju djelovati na očnu jabučicu tako da s lakoćom možete fokusirati na bliske i/ili udaljene predmete. Kada stavite svoje prve naočale na oči, one će raditi posao umjesto vaših očnih mišića koji će zbog toga dodatno slabiti a vama će dioptrija postajati sve veća i veća. Dobra vijest je da ti mišići nisu uništeni za stalno, već ih možete posebnim vježbama ponovo ojačati.
Ruski znanstvenik je objavio Program gdje su opisane najmodernijim vježbe za oči koje su tisućama ljudi diljem svijeta vratile njihov prirodan vid. Autor vam garantira da ćete poboljšati vid ili vraća svaku uloženu kunu. Čak ukoliko niste sigurni dali je vaš problem izlječiv možete autora kontaktirati putem emaila za konzultacije.
Program je u biti vodič koji čitatelja vodi korak-po-korak kroz izvođenje vrlo jednostavnih i zanimljivih vježbi. Te su vježbe podijeljene u 5 kategorija: vježbe opuštanja, vježbe zagrijavanja i razgibavanja, vježbe masaže, vježbe jačanja očnih mišića i umne vježbe za vid.
PS. Poboljšanje vida prirodnim metodama je preko stotinu puta jeftinije od laserskih operacija vida, a tu se radi o vašem prirodnom vidu kojeg kada popravite više vam se neće pokvariti. Osim toga izbjeći će te sve opasnosti i nuspojave koje operacije nose sa sobom.
Share this Video :

0 comments:

Post a Comment

ads